logo

MÜŞTERİ HİZMETLERİ : +90 (462) 333 7 444

BİZİ TAKİP EDİN

SOSYAL MEDYA

GENEL MERKEZ : +90 462 333 7 444

YUKARI
 

Üretim Tesisimiz

Cemilusta Et ve Et Ürünleri Tesisi

Toplam 5000 m2 kapalı alan üzerine kurulu tesisimizde son derece modern ve hijyenik,veteriner hekim kontrolünde,uzman personellerce üretilen ürünlerimiz sağlıklı ve hijyenik şartlarda frigofirik araçlarla restoranlarımıza ve bayilerimize sevk edilerek soğuk zincir sistemleri kırılmadan masalarınızdaki yerini alıyor.

  • Ürünlerimizde üretim sertifikalı % 100 doğal ürünler kullanmaktayız.
  • Köfteyi hazırlanırken, kanserojen etki gösteren ekipmanlar, aroma arttırıcı, gıda kimyasalları, soya eti vb. kullanılmamaktadır.
  • İşletmemizde personel hijyeni, tezgah, ekipman hijyeni gıda hijyeninin sağlanması doğrultusunda tüm tedbirler alınmış olup yasal mevzuatlara uygunluğu açısından kontrolleri yapılıp kayıt altına alınmaktadır.
tesis

Üretim Süreci

Maharetli ustalar tarafından yörenin otuyla beslenmiş ineklerin özenle seçilen etlerinin döş, kol ve gerdanıyla bunların karışımından oluşan, sinir ve ekstra yağ bulunmayan etlerinden kıyılarak yoğrulan ve bir gün dolapta bekletildikten sonra paketleme yapılıp satışa hazırlanır.

İşletmede personel hijyeni, tezgah, ekipman hijyeni gıda hijyeninin sağlanması doğrultusunda tüm tedbirler alınmış olup yasal mevzuatlara uygunluğu açısından kontrolleri yapılıp kayıt altına alınmaktadır.

Üretim Tesisimiz Bilgiler;

Yaylacık Mh. Düzköy Caddesi No:78
Akçaabat / Trabzon-TÜRKİYE

T : +90 462 333 7 444
F : +90 462 228 91 28

info@cemilusta.com.tr