Toplam 5000 m2 kapalı alan üzerine kurulu tesisimizde son derece modern ve hijyenik,veteriner hekim kontrolünde,uzman personellerce üretilen ürünlerimiz sağlıklı ve hijyenik şartlarda frigofirik araçlarla restoranlarımıza ve bayilerimize sevk edilerek soğuk zincir sistemleri kırılmadan masalarınızdaki yerini alıyor.
- Ürünlerimizde üretim sertifikalı % 100 doğal ürünler kullanmaktayız.
- Köfteyi hazırlanırken, kanserojen etki gösteren ekipmanlar, aroma arttırıcı, gıda kimyasalları, soya eti vb. kullanılmamaktadır.
- İşletmemizde personel hijyeni, tezgah, ekipman hijyeni gıda hijyeninin sağlanması doğrultusunda tüm tedbirler alınmış olup yasal mevzuatlara uygunluğu açısından kontrolleri yapılıp kayıt altına alınmaktadır.